top of page
IMG_7060_edited.jpg
IMG_7004_edited.jpg
IMG_2723.JPG

Nature in the middle

FÖR PSYKISK HÄLSA, NÄRVARO & HÅLLBARHET

Nature In The Middle föddes ur en insikt att naturen ger hälsa och läkning samtidigt som hon behöver läkas. Vi behöver på djupet förstå att vi är en del av naturen och att vi kan få ta del av den inspiration och guidning som naturen så generöst erbjuder. Nature In The Middle syfte är att inspirera till större vakenhet, kärlek och omsorg för oss själva, varandra och Moder Jord.

TJÄNSTER

Mina Tjänster

Jag är utbildad psykolog och specialist i psykologisk behandling, jag är lärare i mindfulness och självmedkänsla, samt instruktör i kundaliniyoga. När vi upplever mer närvaro och harmoni är det också lättare att göra kloka och hållbara val för oss själva, varandra och vår Moder Jord och detta kommer påskynda vår och Jordens läkning.

IMG_7004_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

Att lyssna på sitt Hjärta

Jag erbjuder terapi för individer, par och grupper. I centrum för den psykologiska behandlingen står medveten närvaro, självmedkänsla, respekt och hållbarhet. Jag lär ut olika verktyg för att lyssna på sitt hjärta, hitta tillbaks till glädjen och in i sin egen kraft.

Hur vi jobbar

Som psykolog jobbar jag både med terapisamtal via zoom, inomhus och i naturen.

Mottagning

Nature In The Middle har psykologmottagning på Artellerigaten 7 i Östersund och på gården i Hoverberg, på Eltnäset 821, Bergs kommun.

Share your Gifts (16)_edited.png
unnamed (4).jpg

PSYKOLOGISK
BEHANDLING

IMG_7004_edited_edited_edited_edited_edited.jpg
Share your Gifts (16)_edited.png

MINDFULLNESS & SJÄLVMEDKÄNSLA

Mindfulness

Självmedkänsla

Självmedkänsla handlar om att ge samma vänlighet till sig själv som en ger till någon annan och vi tränar på att släppa taget om den inre kritikern.

Meditativa Insikts Dialoger

För vem?

Mindfulness, självmedkänsla och meditativa dialoger erbjuds för individer, par och i grupp.

unnamed (8).jpg

Mindfulness handlar om att vara uppmärksam, i nuet, med avsikt och utan att döma eller värdera.

 I meditativa insiktsdialoger tränar vi i att lyssna djupt på oss själva och tala ärligt, öppet,  sant och autentisk i medveten närvaro.

IMG_7004_edited_edited_edited_edited_edited.jpg
Share your Gifts (16)_edited.png

MINDFULNESS- &
KUNDALINI YOGA

Mindfulnessyoga

Mindfulnessyoga bygger på hathayoga och är lugna meditativa rörelser med mycket vila.

Kundaliniyoga

Kundaliniyoga är en kraftfull och dynamisk yoga, där mantran och musik används under yogan.

Mindful Kundaliniyoga

Mindful kundaliniyoga är en långsam, medveten och meditativ yoga med mycket vila.

Mottagning

Nature In The Middle erbjuder yoga via zoom, på Litsvägen 31a i Östersund och på gården i Hoverberg, på Eltnäset 821, Bergs kommun.

IMG_7018.jpg
AKTUELLT

Aktuellt

Nature In The Middle syfte är att inspirera till större vakenhet, kärlek och omsorg för oss själva, varandra och Moder Jord.

OM

Mer om Åshild

Jag är född och uppväxt i Etne på Västlandet i Norge. Kärleken till naturen, till rörelse och människor har funnits med mig sedan jag var liten. Som liten flicka viste jag att min uppgift på jorden vara att älska alla människor. När jag var 15 år bara viste jag att jag skulle bli psykolog. Lite anade jag då om vilken spännande resa det skulle leda mig ut på, en resa som skulle leda mig hem, hem till mig själv, till mitt hjärta och ut i naturen.

Drömmen om att bli psykolog ledde mig till Sverige i 1996 då jag påbörjade psykologistudier i Linköping. Under studierna började jag yoga och meditera dagligen. Processen med att vakna fick en reell skjuts när jag i 2006 träffade Jon Kabat-Zinn och gick hans utbildning i Mindfulness Baserad Stress Reduktion. Sedan dess har mindfulness och självmedkänsla varit en viktig del av mitt liv, som har hjälpt mig att hela mig själv och lära mig att älska och acceptera mig själv och alla min delar.

IMG_7097_edited.jpg

Vad andra sagt om Åshild

"En bra yogamiljö och Åshild är en fantastisk bra yogalärare. Kundaliniyoga öppnade upp en ny dimension av meditation och självkänsla för mig." Jan Lee R

"Åshild är en varm och inspirerande yogalärare vilket ha bidragit till en skön känsla under passen där man får ta sin tid att hitta det som känns rätt just för mig"

-Agnes B

"När jag startade min resa i Mindfullness, Medveten Närvaro var det med panikångest. Fick under kursen verkliga verktyg att steg för steg befria mig från panikångesten. Jag vandrar nu genom livet helt fri. Nådde med hjälp av Åshild o Mindfullness med KBT-inriktning djupt in i mig o löste därigenom upp orsaken till panikångesten." - Anna Lena D

unnamed (4).jpg
IMG_7097_edited.jpg

Välkommen att kontakta mig!

Tack för ditt meddelande!

Åshild Haaheim & Nature In The Middle

Eltnäset 821, Svenstavik

Email: natureinthemiddle@gmail.com

Contact
bottom of page