top of page

Hoverbergsgubben och jag

Meditation och musik i Hoverbergsgrottan: Lördag 23 oktober kl 13.00-14.00


Välkommen med på en annorlunda upplevelse med meditation, sång och musik. Denna gång bjuder jag dig med på en resa in i dig själv och djupt in i jorden, då vi skall vara i Hoverbergs grottan och meditera.


Hoverbergsgrottan är Sveriges längsta klyftgrotta. Den upptäcktes i 1897 och vars längd är 81 meter. Enligt sägnen bodde Hoverbergsgubben i grottan fram till människorna började vara där.


Att få komma djupt inne i berget kan öppna upp för ny upplevelser och under denna meditationsträff kan du få möta dig själv och jorden på ett nytt sätt. Träffen kommer innehålla sång och musik, guidad meditation och en trumresa med fokus på kärlek till Moder Jord, oss själva och till allt liv. Vi erbjuder dig en stund av att bara vara. Att få lyssna och ta in, se, känna och uppleva med din sinnen det som är.


Ta med sittunderlag eller liggunderlag, gärna en filt och ha på varma kläder och varma skor. Det är fuktigt och svalt i grottan.

LEDARE

Åshild Haaheim. Åshild är meditationslärare i mindfulness och yogalärare. Hon har arbetat med mindfulness och yoga i sitt arbete som psykolog sedan 2007. På sin fritid älskar Åshild att spendera tid i naturen, sjunga och spela på sin trumma och gör ceremonier. Tillsammans med mig i Hoverbergsgrottan har jag med mig några goda vänninor. 23/10 bidrar Ylva Bergstad och Anna-Lena Durval med sin energi och musikalitet och spelar flöjt och trumma.

KOSTNAD

250,- för privatpersoner, 150,- för heltids studenter/arbetslösa/ pensionärer/heltids sjukskrivna


Varmt välkommen!

ANMÄLAN


​Ytterligare tillfällen kommer under hösten med träffar i Hoverbergsgrottan, mer info om detta kommer.

bottom of page